Cosmopol



Hejsan hoppsan! Jag och David spenderade natten på Casinot! vann och förlorade hela tiden tyckte jag, rouletten är såååå beroendeframkallande:) Kom dit runt 23 och var där till dom stängde 04, det är så himla roligt där och mitt adrenalin flödar som fan därinne! 
På eftermiddagen träffade jag Malin på en kaffe uppe i stan ett par timmar, sen mötte jag upp David för en öl på Möllan, det blev en härlig kväll tyckte jag !

Idag vaknade jag upp hos David, skyndade mig till Mkb kontoret för att få 3 taggar till passage och tvättsystemet, massa klydd eftersom det stod på dörren att kontoret hade stängt, så jag ringde huvudkontoret som tillslut kopplade mig till en Hassan på mkb som kunde öppna för mig och ge mig taggarna eftersom det var sista dagen idag att byta ut den gamla mot dom nya!

Nu ska jag bort till sergelsväg för att hämta utt etgt paket! Jag har ingen jävla aning om varför schenker valde att lämna mitt paket där när jag inte ens bor nära ribban! Fullkomligt värdelöst att åka runt som en dåre för att hitta en liten gata i ribban! crazy!
Sen blir det solning på Meddo i Limhamn med David, och sedan en tur i Pildammarna med Natti!

Ha det perfekt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0