Cleeeaning


Jag har precis blivit klar med Dammsugandet i lägenheten och jag älskar när golvet är fritt från damm och smulor! Så nu är här fint igen :-)
Jag lyssnar på musik och njuter som bara den över att jag är ledig idag, hade väl inte tänkt att göra så mycket idag på dagen förutom att bara vara ledig och känna det.
Ikväll blir det ett par öl med Louise m.fl eftersom hon har sin absolut sista dag på jobb idag:)

Igår bokade Vi resan till Ibiza jag och Natti, ska bli så jävla skönt att få åka bort en vecka :)
Kommer skriva mer när det närmar sig :)

Nu blir det en tripp till Espressohouse och en runda i stan, tråkigt eftersom lönen inte kommer fören imorgon bitti:/

see you in the sunshine :)


We´re going to Ibiza!

Har inte hänt en hel del på sistone, Min käära kära kollega sa upp sig för två veckor sedan och jobbar sin sista dag imorgon, o de ska vi ta en öl på imorogn kväll!
Natti bokade vår resa precis, ska bliii så skönt att komma iväg, vi ska till Ibiza. :D:D:D

Sant Antoni de portmani, där ligger vårt hotell :D



Pirrri pirri!

Sleep well!



Dangerous







 

 





  

5 grader och sol för tillfället:)


Herregud vad tiden går fort, skrev ju innan att jag skulle dammsuga, men det har jag nt orkat göra ännu, tar för lång tid att plocka fram den :) Haha by the way, denna dagen började tråkigt o kommer även sluta tråkigt, jag är själv hemma och har döööö tråkigt, men å andra sidan får jag skylla mig själv, för om jag jobbat konstant förra månaden så hade jag haft pengar till att sticka ner till stan och shoppa litta, men nej:/
Nästa lön blir garanterat mycket bättre!



Jag har äntligen fått port-telefon, så ny behöver jag inte kasta ner nyckeln-i-strumpan mer från balkongen till mina besökare ( bor på 4:e våningen )
Än sålänge har den inte ringt och jag fasar över att den ska ringa mitt i natten, vet ju inte hur fanskapet låter eller fungerar även om jag fått instuktion.
Nää om den ringer mitt i natten vet jag nt vart jag ska bli av, fast jag läste att om det nu skulle hända något kan jag ringa till mina grannars telefoner genom min, men tänk så råkar jag ringa till skumma-mannen?! nä fy får kolla upp detta ordentligt!


joooobb

Jag Bor i Malmö och Pendlar till Danmark, tar ca 50 minuter med tåget som går hela vägen :)

Tooo early, Fast pigg som en lärka :)

När jag sover ensam hemma och jag är ledig, fastän alarmet är av så vaknar jag endå det klockslaget jag egentligen skulle gå upp OM jag nu skulle till Jobb?! Med ensam hemma menar jag att Jag går och lägger mig i tid, utan David, jag sover ut och tillslut blir sovtimmarna för långa eftersom jag lägger mig för tidigt :/ haha,bla bla!
Idag är jag alltså ledig och jag njuter av bara fan! Ska snart hoppa in i duchen och sen dammsuga, o senare träffa Dubbel D! 
Min syster kommer imorgon och på Lördag blir det dop för Alba:)
Ha det underbart!

Ang mitt jobb

En som undrade vad jag jobbar med...
Jag jobbar som servitris i Danmark
Servitris = Låånga arbetspass, men jag kan säga att eftersom jag tycker om att jobba med människor så går tiden fort, såklart spelar det stor roll vart man jobbar någonstans. I Danmark är det tillexempel färre arbetstimmar och högre lön, medans i Sverige fler Timmar och lägre lön.
Men trivsel är alltid det viktigaste men det handlar ju inte bara inom restaurangyrket.
Godnatt, imorgon är jag Po de igen 09-19

Seee u

RSS 2.0