Ej glömd

Erik Hassle, min stora idol, tack för din musik!

Jag har hört en låt som heter "in for the kill med La Roux" ett par gånger och fastnat för den, och nu hittade jag en cover av Erik som han gjort av just den låten!
Han e fantastiskt bra, tyvärr är kvaliten urkass på den låten men de gör ingenting :)


























CA EN MÅNAD KVAR

Hallåjah :)



Längtar, och det är bara en månad kvar tills Jag och Natti åker till San Antonio / Ibiza och det ska bli underbart!
Tittar på lite bilder därifrån och tar det lugnt, ska snart gå iväg och posta ett par skor jag fick sålda på Tradera, gutt!
Ha en fabolous dag!


Helmysig Helg

I Fredags efter jobb så åkte jag till Oxie och firade Larry på hans födelsedag och det var även en överaskningsfest för Killarna innan deras Bartenderkurs på Magaluf, super trevligt :)
Igår (lördag) firade vi Frida och Matildas konfirmation hemma hos Mamma och Pappa, med goda smörgåstårtor och kakor och såklart en härlig släkt och en tupplur på soldäcket.
På kvällen åkte jag hem till David på hans 23-års födelsedag.
Idag så Åkte jag och David och tog en kaffe på slottsträdgårdens café och hälsade på Louise, sen åkte vi bort till Hans bror och firade Hans dotters 3-årsdag.
Det blev även en liten tur ner till Bo01 med Mano Lisa Oliver och David.

Imorgon blir det en heldag på jobb, men är ledig på tisdag, ska bli skönt!

Sleep tight!




Gubbstruttar

Har varit en super pissig dag idag, började må dåligt påväg till jobb på tåget, illamående och ont i hals och huvudet, tryckte ner en alvedon, men det blev inte bättre, var tvungen att gå hem från jobb med blekt ansiket... Många kan tycka att det är skönt att gå hem efter 2 timmar på jobb, visst men inte när man mår dåligt och egentligen behöver sina timmar, men ärligt talat så går faktiskt ens kropp före lite extra pengar i plånboken.
Åkte hem till Lediga-David och sov där ett par timmar, mådde lite bättre och åkte hem, fixade en Kirsch-stång, så jag äntligen kunde sätta upp gardiner i mitt sovrum.
Vem tycker om att vakna med massa gubbar springandes utanför fönstret? Nä men helt allvarligt så vaknar jag ca 07 varje morgon av massa takläggare som byter takplattor på huset och att bo längst upp i en sån situation är inte kul, låter som en jordbävning när dom håller på där uppe.
Jag ville ju bo högt upp för att slippa insyn, men tack för det, deras byggställningar är precis utanför mitt sovrums,- vardagsrums,- köks fönster, snacka om att känna sig uttittad, jag vet ju ärligtalat inte om täcket försvinner under morgonen... blää

Nu ska jag iallfall gå och lägga mig så jag kan vara någerlunda pigg efter en dag som denna!
Sov gott!









VISDOM

Jag har fått så fint i lägenheten, nytt tv bord som jag fick av natti, nytt litet soffbord, lampor o allt möjligt, har det bra jag, jag trivs hemma! Jag har varit en runda i stan och shoppat lite till lghten och lite kläder till mig:) Även nästan precis kommit hem ifrån oxie efter en eftermiddag på Oxievång och en liten konsert som mina systrar o deras klasskamrater framförde :) blir nästan lite avundsjuk på Matilda som spelar trummor sååå jävla bra, jag har aldrig kunnat hålla i dom två trumstockarna och slå på två olika trummor samtidigt, jag har ingen rytm alls, det är nästan som klappa på huvudet med ena handen och klappa magen med den andra handen, klart enaverande!

Imorgon blir det jobb 11-21, så blir en mycket noga tandborstning (visdomstanden) nu och sedan blir det sängen, ska ju upp ganska tidigt och jobba hela dagen så behöver energi till det!


Några få tips, gamla som nya!

TIMBALAND, KATY PERRY - IF WE EVER MEET AGAIN
TIMBALAND, JUSTIN T - RELEASE
TIMBALAND, KERI HILSON, D.O.E - THE WAY I ARE
TIMBALAND, ONEREPUBLIC - APOLOGIZE
DAVID GUETTA,
KID CUDI - MEMORIES
EMINEM - BEAUTIFUL
SEAN KINGSTON - FIRE BURNING
MUSE - SUPERMASSIVE BLACK HOLE

MUSE - RESISTANCE
MATISYAHU - KING WITHOUT A CROWN ' Live at stubb´s '
MICHAEL JACKSON - GIVE IN TO ME
AEROSMITH - DREAM ON
SCORPIONS - SEND ME AN ANGEL
JELLYFISH - BABY´S COMING BACK
JELLYFISH - THE GHOST ATT NUMBER ONE
JELLYFISH - JOINING A FAN CLUB
JELLYFISH - BYE,BYE,BYE




Haha jodå så att... så e de


Fresa

Min sista lediga dag innan jobb fr.o.m imorgon fram till lördag.
Har varit ledig sedan onsdag förra veckan! Så himla skönt med lite "påsklov", det behövs verkligen!
Har varit och köpt lite gott till ikväll, lite chips och choklad :)
Bilden representerar min ledighet :) Tack vare min bästa vän Natti som är helt besatt av Magnum Classic så har jag aldrig ätit så många pinnglassar på en vecka som när jag hörde hennes önskan om en classic :)
Favoriterna är Magnum Mandel, Magnum gold och GB Sandwich:) Mums, blir så himla sugen när jag bara tänker på det :) Blir kanske en liten tur till affären om en stund :)
Jag har varit så himla lycklig idag, iomed att det har varit påsk och röda dagar + helg så kunde jag inte föra över min lön förra veckan, så har varit totalt bankrutt nu den sista tiden, men idag var det dax :) Lönen är nu över på mitt konto och nu behöver jag inte oroa mig så mycket mer:9
Snart så kommer David hem till mig, blir väl en eller flera filmer:) ska bli skönt :)
Nu ska jag springa ner till affären och köpa glass, så ni får ha en bra kväll!

:-)


Hej Sunshines:)




RSS 2.0