...


nu...

Har jag betalat hyran till stina, och det känns äntligen bra, kunde inte logga in på min internatbank igår, så jag fick göra det idag istället. O jag som skulle spara pengar denna månaden... hehe inte så mycket kvar men lönen är ju snart påväg :)

sitter o ser sex in the city nu och äter en skål me blåbär/vanilj youghurt och kellogs, ska nog snart gå iväg och handla lite nödvändiga matvaror och släpa med mig påsen hem, kanske ska inskaffa en rull väska så ärmarna slipper dö!?

Hells kitchen börjar kl 22.00. mohaha, favorit!

Va laver ni`? danskt uttal!

Mys

Sitter i soffan nu, får allt solsken i ansiktet och dricker en varm kopp forest fruit te och tittar på Topmodel 7. Hittade en billig flygstol ner till Millan, isåfall åker jag i Juli, jag hoppas det blir den resan nu.. vill ju så gärna ner till henne!! men vill man så kan man!!
:D:D

 millan till vänster och marry till höger


Haaaj igen

Längesen jag skrev och det har hänt en del...
sitter o fjällar på axlarna o brösten, sen jag satt hos louise i hennes trädgård, haha men det går väl bort snart, påtal om louise har jag blivit ombädd att bättra min uppdatering på min blogg, haha, så jag får väl göra det.

Jobbade igår och det var såååå bull o jobba, förutom mina kollegor, noll att göra och tiden gick så sjukt långsamt.

Var nyss på lindex och uttnytjade deras erbjudande: tag 3 för 2... inhandlade två brahs och en bikini överdel, i mina storlekar, hittar dom aldrig, så glad är jag!

I söndags var jag o familjen på kalas hos my som fyllde 6 hela år, dom blir så stora dom små :) fick ca 7 par jeans av min moster som hon inte andvänder längre, tack för det och alla passade perfekt, en hel del är långa men det är alla jeans på mig, mini.

Jag tror att jag ska skaffa mig en jaguar, sitter och tittar på "nature" och har blivit förälskad i jaggen där, så jävla go.! haha

Nattis fest den 22:a : sjukt lyckad förutom alla idioter som skulle slåss o bråka, men det där kommer man aldrig ifrån när man har en fest och gäster från olika "ligor" haha! folk kommer helt enkelt inte överens!

Pratade med Millan i telefon i söndags, och snart köper jag jävlar i det en biljett ner till härliga Chania och hälsar på där... saknar osten som bara den!! :)
och även en resa i augusti kanske med pågarna o töserna som vill! och även kanske en resa med Louise o co! nu när man har sån bra lön :) höhö

Nu blir det balkan ! Ha en go dag.

ps. Ikke maj, ikke nu ds.

♥3 år idag!♥

♥♥Älsklingen och jag har idag varit tillsammans i 3 år, älskar dig något så otroligt mycket hjärtat! du betyder allt för mig, hoppas på flera BRA år... ♥♥

.:14-05-06:.

Jobb

23.00

Hej hej.
Har hänt så mycket på sistone, har inte orkat skriva om det och kommer inte skriva detaljerat om det heller. jag mår bra nu och det är huvudsaken...

Sitter hemma, nyss duschat och zappar mellan alla kanaler jag har och hittar inget intressant :( jag och Louise som var så uppspelta på att det skulle vara Efterlyst idag, men icke :/

Måste få gratta Bojana till hennes anställning i danmark:) Kvinnan som gav mig tipset att hon behövde personal kom till jobb idag och tackade mig för att jag hade tipsat Bojana dit:) Grattis snäckan, hoppas att du trivs där!

23.53

Nu zappade jag över till Draknästet, tycker de e roligt! :) hehe.

haj haj,, snart ska jag sova också, ska upp tidigt och jobba imorgonbitti .. ha det underbart allihopa !!


 


tomt

min värsta mardröm var detta, det tar kål på mig, väldigt långsamt. människan i mitt liv, varför,

tänker nt skriva så mycket mer nu. god natt

Hallooj

Hallo everyone!
Hade tänkt att byta inriktning i mitt liv, kanske skulle börja plugga nu medans jag har så bra tider på jobb? men vad kan jag plugga till, de e ju dö svårt! nån som har någon idé?

Vaknade för en stund sen, har lust att sticka o handla mat o sedan kanske dra till stan en stund:)

see u later

:/

När förhållandet är nytt så gör man så mycket för att sin partner ska tycka om minsta lilla hos en, varför ändras det några år in i förhållandet? varför hålls inte förhållandet i liv som förr?
Jag tror att det blir bättre minsta lilla man gör, fler kramar o fler pussar och kyssar! man ska få känna sig speciell hela tiden av den man är tillsammans med.
varför är det sån skillnad på killar o tjejer när det gäller förhållande funderingar? varför vill nästan bara tjejer att saker o ting ska förändras?

vad e det som händer igentligen?!

Jag och David har de bra, oroa er inte!!!


,,,

Nicki·•♥•·David


I see you


Wipeout

HAHAHA har sett wipeout en gång innan, och nu sitter jag och gråter av skratt!!!

Riktig middag!

Nu ha jag varit en duktig flicka, har diskat städat och lagat mig en ordentlig middag; stekt lax, potatis och romsås! enkelt och gott, och så hade jag fakitskt ett litet chokladhjärta i kylen som jag fick av Millan på alla hjärtans dag :)
jag tittade precis på La ink, man skulle kanske köpt sig en naked kitty ?:P hehe inte helt fel är dom, tycker jag! Nu börjar whipeout:)

igår var jag med Ceet, Natti och lena hemma hos ceet, förfestade lite, sedan blev det Kb och lite dansande, hur kul som helst, sen kom david dit en stund och när det var dax att åka hem så följde han med mig hem ;)

Ledig imorgon med, sen på tisdag ska jag jobba :)

Ha de gutttt

Happy Times

örjade kl 11 och fick gå hem kl halv 4 ! happy times, realy :D haha, därför bestämde jag med natti att vi ska festa idag, ska snart hem till ceet och dricka lite sedan blir det kb :D däärför en cam bild på migoch min tvilling när jag är glad :D woho
ha en trevlig lördag!


Massa utgifter

Det är jävligt tufft att flytta hemifrån, batalade nyss 4 fakturor och så har jag hyran den 25:e, även om lönen är hög, så kan man inte leva livet för det inte... jo det gör jag ju till viss del men inte lika dant som jag gjorde innan, jag spenderar fakitskt dubbelt så mycket mindre än när millan var hemma måste jag säga.. :D
Föresten så hoppas jag att du har det underbart i grekland gumman, saknar dig!!! kommer snart och hälsar på dig!!

Sitter och tittar på the city nu som slutar nu.. hehe

såg saw 5 nu imorse, s jävla råa dödsfall, sitter med ont i magen och ser hur folk bara torteras till döds, och så sitter man och undrar vad man själv hade gjort, blivit dödad eller klara sig ur det, men jävligt  smärtfullt?!

undrar om man hade pallat ta sig ur de smärtfullt, jag hade nog inte klarat av paniken, du får välja mellan två val att göra under några minuter. aahh!

nu e de sol och har varit de hela dagen, så hej hej!!!

RSS 2.0