Imorgon bär det av till Kreta!

Somsagt imorgon åker jag, och det har verkligen varit efterlängtat, och det har verkligen gått fort sedan jag bokade i början av Juni :) Ska bli underbart att komma till en fint och varmt ställe o absolut bäst är att få träffa Millan igen efter så lång tid :) Uuuunderbart!

tänkte bara ett sista inlägg innan jag åker till er som läser, speciellt till den jag spenderat 3 år ihopa med... jag hoppas det går bra för dig!
ett litet ordspråk: jag kan inte leva med dig och inte heller utan dig! men jag hade gjort allt för att verkligen komma över dig nu! allt e bara fel fel fel. lycka till med S!


och till er andra, vad jag kommer sakna er, men jag kommer fan njuta sålänge jag är borta, det är ju trots allt bara en vecka! :)

Millan here i Come :D:D

GBG i Helgen



Då åker vi till gbg! :) see u there

Jag jossan Natti Ceet åker upp till Lina och Sofia, Liseberg och utgång på Sticky :D woho

Vilken dröm alltså!!

Sån här dröm jag hade inatt har jag aldrig haft tidigare, världens ångest o stressdröm!

Drömde om Kreta

Drömde först att vi var i nån jävla park, med massa polare, träffade shoppe där o han kunde helt plötsligt Fläta sina ben och dra dom över huvudet tills han såg ut som något jävla spädbarn, hans ena tjejpolare stod som stöd, jag tog foto, o shoppe  tyckte bara det var helt normalt, när han sen vecklades ut, FYFAN vad de såg ut, och då skulle jag rätta tilldom, kändes lite som ni vet, när man böjde en barbies ben när man var lite, tillslut blev det bra iallafall!

sen skulle vi då till kreta, fick skjuts i nått plan där en hel fotbollsliga lovat oss plats, var lite som en buss, den strannade o vi hoppade på, när vi kom in i planet kommer jag ihåg att jag såg, flygvärdinnor som sov o fotbollsspelarna som, mörkt i planet... sätter oss och då kommer jag på att jag glömt min resväska, och min cykel, av nån anledning skulle jag ha cykel med mig! då störta planet neråt, men inte så att vi blev skadade (som sagt en buss kändes de som) hållplats o grejer...

landade, sen var vi på Nån stor gård, Mamma o pappa var där,  fotbollsspelarna var där, mina gamla lärare var där o lite vänner o släktingar! jag hade stor ångest över att planet snart skulle gå och utan packning o cykel, hur fan skulle de gå, pratade med mamma, berätta hur de var, hon var helt lugn men lite stressad (vi är i danmark nu) Jag är tillbaka om 45 minuter (hon skulle  hämta alla mina saker i sverige till dk) (hon har inget körkort, så jag vet inte hur hon skulle komma fram men men, jag tror, drömmen börjar svalna lite, att pappa körde iväg till sverige, men hur de gick har jag faktiskt ingen aning om, jag tror nt att vi kom iväg,

Vaknade istället halv 12 idag, FUCK min tvätttid går ut om en halvtimme!! :(
ringde mamma direkt och berättade min dröm eftersom den var så klar!
Varför drömmer man om sån panik inför en resa, att man glömmer saker o att man inte kommer iväg...
snackade med Millan igår kväll, o hon frågade om jag hade packat, så de har nog me det att göra!
Det med shoppes ben har jag ingen aning om varför jag drömde, men så var de iallafall..

JÄVLIGT glad att jag vaknade o att de är 9 hela dagar fram tills jag åker, o jag har tid på mig att packa och se till att jag inte glömmer något, cykeln får stå hemma!

Snart blir det Oxie, och får även tvätta hemma hos mamma o pappa, träffa Natti kanske!


__________________________________________________________________

En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen där den upplevs ha en berättande form. Mental aktivitet förekommer även under djupsömnen (slow-wave sleep), men är då nära nog statisk; det rör sig då mer om situationer än om historier. En dröm upplevs normalt sett som fullt verklig medan den pågår, men i samma ögonblick som den upphör faller den oftast i glömska. Ibland har man kvar ett vagt minne av till exempel en viss känsla man hade under drömmen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen.

En särskild typ av drömmar är lucida drömmar (även känt som klardrömmar). När man drömmer en lucid dröm är man medveten om att man drömmer. Man kan också påverka händelseförloppet i större eller mindre grad. Lucida drömmar är mycket ovanligare än den vanliga typen av drömmar som alla människor drömmer varje natt. Man kan träna upp sin förmåga att få lucida drömmar, så att man kan få ett par tre lucida drömmar i veckan, men man kommer fortfarande drömma vanliga drömmar som vanligt (även om man oftare minns dem än vad "vanliga" människor gör). Det talas om att folk som får klardrömmar har stor hjärnkapacitet, men detta är dock obekräftat.
__________________________________________________________________



om exakt 9 dagar sitter jag vid den här poolbaren och väntar till Millan har slutat för dagen :)

Längtar!


tröttsamt

 (denna bilden är 1 år gammalt)


En liten fråga: Vem ska man och kan man lite på nuförtiden, det är ju massa skitsnack och massa som går bakom ryggen på en och som har gjort det på mig i flera år, för att skydda någon som inte behöver skyddas, om ni tycker om mig så mycket som ni säger borde ni inte ens ha blandat er, eller ljuga för mig, håll er istället till att hålla käften isåfall, i dont need that shit, o ni vet de! jag tror att ni själv kan peka ut er själva, jag nämner inga namn, men jag undrar verkligen om jag alltid kommer kunna dölja min ilska... trodde inte att vänner kunde såra så mycket faktiskt!

Trött och uttråkad!

ja så känner jag mig nu, tittar på from G´s ti gents, o då har man inte roligt om man inte kan titta på tex Batman, Memento o 101 Dalmatinerna som går nu samtidigt..  på tal om det ska jag skaffa mig en dalmatin :)



titta så mysig :)

Nu ska jag iallafall lägga mig o mysa i sängen! ha de fint!

Helvetes morgon o helvetes tankar, sen blev det bra igen :)



pisse morgon, vaknade kl 9....... när jag började 9, ringde till jobb och 10 minuter efter var jag ute ur lägenheten, snabbt till tåget o till jobb.
måste säga att de var en skön lördag på jobb, lugnt o ingen rucsh (eller hur de stavas) över huvudtaget... så skönt var de, gick från jobb kl 18 o nästan nyss kommit hem...
det är så jävla psykiskt att jag oftast utan alarm aldrif kan försova mig mer än en halvtimme, antingen vaknar jag precis när jag igentligen skulle vakna, eller så vaknar jag sådär en halvtimme till 5 minuter innan jag igentligen skulle börjat :/ alltid samma panik när man vaknar, på med kläder fort som fan, nyvaken och sjukt pank när man är tvungen att ta taxi ända till köpenhamn ca 900 :-)  hänt en gång och reaktionen när jag kom till jobb av chefen var; No stress :P tack för de och en Bull början på dagen...

Helvetes tankarna är att jag vill tillbaka (you know where, and u know where), men kan nt vara med nån som gjort mig så illa, gåår inte! går inte, tack lina, behöver höra sånt!!!!




Kan någon förklara för mig vad Tagged är, vad man har de för?  massa idioter klickar yes på mig o jag fattar ingenting, mår bara illa av alla mejl där de står TAGGED på, dhurugum (?!) clicked yes on you! wooohoo, ska jag hurra, nån som vet hur man rederar den, den e sjukt jobbig den där hemsidan?!

<----
<----

sjuuuuuuukt onödiga jävlar!

Nu sitter jag vid min dator o tittar på det "fina" vädret o vill bara springa ut i bikini o lägga mig på det blöta gräset o veta att jag lever! nej de vill jag nt, vet nt vad jag vill, har lite små ångest!
vill göra någonting? ni har mitt nummer! Gott gott

nu blir de duschen o tv:n :)

HAJ!










Fondue ikv....

Haj gott folk och godmorgon :)
Nyss varit i affären och handlat kyckling och ryggbiff, för idag är det Fonduekväll hemma hos Louise och Rickard.. Gott som bara den :) och trevligt såklart:)

nu sitter jag vid min älskade dator och äter frukost :)

haa en fantastisk dag allihopa :P fint väder, ut med er :)

15 JULI

Sjukt rolig :) efter jobb så åkte jag hem, snackade lite med fredrik om utgång på hans 20 års dag :) Snackade ihop mig med natti också, kom hem till mig efter jobb, gjorde oss iordning och gick sedan uuut! först blev de Fridays, sen en trip till casinot, som var helt okej, vann förlora osv :) mycket trevligt :) stack och käkade :) rolig kväll, har alltid lika roligt med er grabbar o Natti såklart :)
Trivs så bra som de e nu, umgås med vänner nu som fan och älskar det, älskar när det händer saker på impuls som jag bara njuter av! Love u guys :) tror natti har bilder som hon måste skicka till mig sedan dess :)

Mamma fyllde 43 år osså den 15:e o ett stort grattis till älskade mamma!:)

Nu sitter jag här o bara tänker på Alla resor som kommer göras i sommar, nästa helg drar vi upp till Göteborg, strosar omkring o gör göteborgarna osäkra... o näst nästa helg drar jag till Kreta o festar loss med Millan <3 ska bli underbart! Längtar som en GNU! weho :)

sen förhoppningsvis drar jag till Chania igen i september me Marry, Hanna o Josef! :) HOPPAS

 
Gammal bild ifrån Arrie tiderna, fr vänster: tessan, Lolly, Zahoor och Jag <3

Lil wayne <3

PUMPA PÅ HÖGSTA VOLYM O BAS, bliir aldrig trött på hans låtar
LolliPop


utgång

Igår var en bra dag! Gick hem tidigare från jobb, fick ett samtal av Ian, Partyy tonight me Ian brandy calle o fredde, på Etage, ja lätt på, hem o göra sig i ordning, sen kom dom och hämta mig runt 12, in på Etage, träffade en del folk som jag kände, så jävla nice kväll, och NEJ jag är inte längre en c*ckblock, tycker bara de e kul me flörter, om de e nån som vill ha en kille så känner jag ett par stycken som kanske är intresserade :D
Efter Etage stck vi hem till Ian och badade pool hela natten, de va roligt, även om hans stengolv rev upp mina knä, haha, nice värme i poolen 29 grader tror jag de var. sen däckade vi,

upp imorse, staack vi tIll pizzeria o käkade pirre, gott som fan o glass på de, o systemet på de, jag handlade dock nt, inte så sugen på dricka idag!

nu sitter jag hemma bara o tar de lugnt.

Natti kom hem från Florida idag så de blir väl att träffa tjejerna innan dom drar ut :D:D:D:D:D

Pusss


Hyllning??

till michael Jackson

se detta från youtube, sjukt coolt

http://www.youtube.com/watch?v=V3dh0HcnBnw



så jävla fett :D

Björn och Johan!

http://www.youtube.com/watch?v=zFki6sw_L7I&feature=PlayList&p=455276244A2BFA49&index=29

AAAAH jag dör av de här klippet, så jävla roligt :D

Denna Dagen!

Ja den här dagen var verkligen en dag jag inte haft på länge, jobbade sedan kl 11 imorse och dagen har bara flytit smidigt fram, bara sån sjuk energi hade jag idag, gjorde mer än vad jag brukar! så skönt! var färdiga på jobb 20.30 ca, så gick bara runt och lulla o småstädade, tills att kassorna var räknade, tog tåget hem och halvsov litegrann, var inte hemma förens lite i 23, men idag känns det som att det absolut inte spelar någon roll! hur ofta har man en sån dag? Just det, aldrig!!

Sitter framför tv:n och nördar mig framför Mtv, såg nyss en liten del av en live konstert som prodigy hade!, dom e ju fakitskt jävligt balla att lyssna på, men ja jo, några äkliga piller har dom säkerligen proppat i sig, eller så är dom bara sånna.... freaks :/

Igår bowlade jag me vännerna, ja de gick ju faktiskt inte dåligt :)

Ska hoppa in i duschen nu innan sängen, föresten så har jag sjukt svårt att sova en hel natt, vaknar hela tiden och är super pigg o vill bara gå upp, men då är klockan bara 5, liksom, tvinga mig tillbaka i sängen o somna om. sjukt jobbigt, men de blir väl bättre om ett tag.

Imorgon ska jag jobba, sen blir det utgång me polarna, ska bli kul ! :)

Ha det underbart :)

jobb i det köpcentret jobbar jag :)


haaaaajj

Haaaj you<! ErikHassle.com <---- there we go!!

nyss stekt upp en laxbit,, gott som bara den att äta det som de är och en massa citron, snart in till stan o träffa tessan! myspys!!

haajjj 

watch up!

Hajj gott folk!
jävla längesen jag skrev nu, det har hänt en jävla massa och nu sitter jag mest och tycker synd om mig själv och undrar varför jag inte har nån som helst självrespekt?! tycker kanske om att plåga mig själv för en kille som inte är värd det? mer om de kommer jag skriva om men är inte redo än för de ännu!!

trött på att vara andra hjulet, så nu går mitt liv vidare och hoppas på en bättre vardag!

Nu blir det iallafall en fika med Tessan och Lallex!.. see ya!

Puss

RSS 2.0