JulHelgen

Julhelgen har varit hur mysig som helst! Var hemma under själva julafton med hela familjen och Lina såklart som åkte ner från Göteborg.
Juldagen så stgack jag och festade, först hem Till Leijon på Förfest, där Natti, Malin, Ep, Nina, Sofia o några till var, sen drog vi vidare till lokalfesten som hölls vid Tingdammen, också super roligt!
Och igår var hela släkten hemma hos farmor och åt och hade julklappsleken osv, fast alla dom som var sjuka, stackars, inte roligt att vara uppe i varv då. men hela julen har varit toppen och nu väntar Bara Nyår och ett nytt år med Jobb, kärlek, intriger, bråk och svartsjuka! Eller ett år med, kärlek, tillit, omtänksamhet, generösitet, och inte mins HAPPINES! Kanske, vi får se va 2010 erbjuder.
2009 var ett satans dåligt år, men så mycket har jag aldrig lärt mig på 365 dagar någonsin.
*Var inte så satans dum att du inte ska lita på dina känslor
*Strunta inte i vad dina vänner och familj säger
*Ge dig aldrig i en diskussion om du vet att du har rätt
*Lita på dig själv i alla lägen
*Den rätta finns inte
*Lev för dagen
*Unna dig något varje dag, för det är bara du som ska må bra
*Du kan inte vara ALLA till lags
*Ingen ska någonsin få trycka ner dig i skiten igen

kommer på tusentals nya löften men orkar ej skriva alla :P

Om du nu läste min kärleksteori igår, detta håller jag fast vid, många undrar väl varför jag fortf håller fast vid David om jag nu tycker så... men bara för att den rätte inte finns enligt mig, så kan man tycka om en männsika endå, och även om denna fått mig att må skit detta året så har han några goda sidor endå.
Och det jag kan lägga till i min teori är att INGEN människa är 100% full av bara goda sidor, det finns alltid några dåliga sidor hos denne goda människa, även om du vill eller inte.
När du nu märker av dom sämsta sidorna så´kommer du be om något mer, något som inte denne har. Man blir aldrig nöjd, vi sukatar bara efter bättre och bättre
Såklart nöjer dom flesta sig med den bästa och det är jävligt bra, men jag säger bara att 6,6 miljarder på denna jord så kan omöjligt en person vara den rätta... Jag kanske låter dyster men så kan de faktiskt vara...


Idag så ska vi i Familjen på Bio och se Avatar på 3D, har hört att den är bra, så idag får jag bilda min egna uppfattning, ska bli kul!''

Hooj

Min Teori, tolka de hur du vill

Jag har en Teori som jag fast har beslutat är rätt...
Tänk 6,6 miljarder människor på hela jorden och en skulle vara den rätta för dig?! GLÖM DE!
6 miljarder är så mycket människor att du inte kan förstå.
1 person på hela jorden (den som bor närmst) kan knappast vara den rätta..
Tänk på alla som gifter om sig och skaffar ungar. personen du skaffar barn med och som du gifter dig med är bara någon du trivs bra att leva med, men den "rätta" finns inte...Hur vet du att den rätta för dig inte står på andra sidan jordklotet?

den rätta finns inte, det finns bara människor du trivs att leva med, och tro mig dom är fler än en!

bla bla bla

Fler tankar.... dom tar ALDRIG slut

Alltså jag känner mig som en stalker hela tiden... när det inte är jag som ska stalka... Blir så jävla förbannad, jag längtar varje dag till kl blir runt 22.00 för att jag vill träffa honom och bara ta de lugnt, men han har istället bortförklaringar varje gång när han är ledig dagen efter... vafan e de?
om du nu är ledig dagen efter behöver du inte gå upp lika tidigt som jag och så träffas vi mot kvällen då när jag kan få nycklarna.. men nä. nä du är ledig dagen efter slappnar du av på ett helt annat sätt... framför den fucking datorn som gör dig dum i huvudet!
Jag har liksom ingen lust att höra din röst säga att du ska spela, mer! är så jävla trött på det. hade velat slå sönder varenda spel maker som gör beroendeframkallande spel...

Vafan när ska detta ta slut, hatar att gå o lägga förbannad o totalt full i hela skallen, tankar bara flyger runt i huvudet på mig! jag hade kunnat ge upp allt nu och börja på något helt nytt imorgon och ha total minneslucka!!

Ditt spelande tar kål på mig o speciellt när det går före mig, o säg inte att det inte gör det, för det är precis det de gör.. jag vill inte ha en kille som spelar så fort han är ledig!
UMGÅS MED MIG O LÄK MINA FUCKING SÅR ISTÄLLET FÖR DOM FYLLS BARA MED MER O MER SALT! Ont gör det!

Överreagerar jag? är jag dum i huvudet som känner såhär? nångång måste jag ta ett slut på det om inte han gör det bra nångång...så får jag vara egoist och bara tänka på mig själv istället då


:(:(:(:(:(:(


tankar...

Det är inte längre som det var förut, saknar tiden då det var du och jag och jag inte visste vad som höll på att hända, citatet lyder; De man inte vet lider man inte av.
Nu är allting bara skit, och jag försöker verkligen dölja vad jag känner för att det ska bli bra, det hänger alltså på mig nu om det ska bli bra eftersom den som tjatar bara själv lider, och det är precis vad jag gör. Lider för att det är jag som måste få det att fungera... Förlåta kan man alltid göra, men ens hjärta är ändå lika sprucket som förut, och även om man skrattar ihopa och har jävligt mysigt när allt är som bäst så döljar jag bara min sårbarhet, den kommer ALDRIG försvinna, jag kommer aldrig mer ha någon tillit, men om, så kommer det ta en jävla tid och jag kommer se saker innan det är försent, hoppas att jag kan de också.

Nu ska jag titta klart på Filip o Fredrik!

HOJ!

 



Julklapps shopping

I dag åkte jag in till entré och shoppade lite julklappar till mina systrar! och kom hem för ca en timme sedan och började laga lite pasta Carbonara :) Gott som alltid! Nusitter jag och tittar på Amazing Race, sjukt program, under trettio dagar får lag om 2 personer resa runt jorden och göra olika tävlingar och uppgifter, sjukt, det hade jag aldrig orkat göra!

Imorgon är det jobb somvanligt :/ är inte riktgit peppad asså, men snart är det en veckas semester :) NICE! 2 veckor kvar!

Nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av dom sista timmarnas ledighet!!!!

sleep well


Idol-Calle



HAAALLOO
Är hos Mamma och pappa och har varit här hemma sedan igår, semifinal i idol igår och Calle var såååklart den första att komma till finalen,Yeeey Charmgubbe!

Idag blir det bowling på Bigbowl hoppas jag, vi får se ska dit me Louise och antagligen så hänkar Rickard osså! 

Vet inte vad jag ska skriva, ska snart hem till mig själv och göra mig iordning, jag är Ledig idag och imorgoon! YYYEYEEYYYY

Grabbarna har åkt nu lider av ensamhet:D haha men jag ska åka upp och hälsa på i feb eller mars :D

Puss 


RSS 2.0