Halloj

En skön tv tittar kväll med mig själv.. Har sett en hel del roliga program idag och just nu Ballar av stål, så sjukt ball det är, men nej jag sitter inte och asgarvar för mig själv men jag tror att min ena smilgrop syns lite då och då :P haha...

Jag och David bokade en resa för några dagar sedan till Madrid den 9 April till och med den 13:e.. eftersom jag är ledig då från jobb, under påsken. så passade på. ska bli jätte mysigt att åka.. ska åka ner till Hans mamma, ska få träffa henne för första gången, sjukt nervöst. men har fått en del tips av Lucia och Linnea, tex att inte vara nervös. haha :P men de ska nog gå bra!

Nu är det snart dax för millan att lämna mig/oss för Grekland... :( Men sjukt roligt för henne och jag hoppas att hon kommer ha en underbar jobb och res tid! ska hem till henne på torsdag för lite avsked! :)

Nu börjar Ballar igen från reklampausen, så nu har jag ej tid att skriva mer.

Ha de guttt puss puss...

Föresten HEJ BOJANA! :P

entré

Halloj DAVID, BRANDY och MICKE, imorse gjorde jag och David entré på det nya varuhuset Entré, inte så stort som jag trodde men det var okej.. Både jag och david inhandlade varsin Hoodie! snygga som få!
Nu sitter jag hemma, ledsen över att jag trodde jag skulle tvätta idag, men de var visst på torsdag jag skulle göra det.. så nu sitter jag bara framför tv:n o ser 2 ½ man.. har tråkigt men vad ska man göra. Frida och Matilda fyller år imorgon, stora töser på 14 år nu!

imorgon ska jag jobba från 09.30 till 19.00, NICE! sen hem antagligen och ge deras presenter antagligen!

ih vad jag är trött, orkar inte skriva,

haha ...

Hur bra kan en söndag vara igentligen??

Herre på täppan, Whipeout, parlamentet SAMTIDIGT, smidigt gjort.. sjukt störande :P men man får väl sappa under en timme.. !

sov hos mamma och pappa inatt för att imorse så kom en massa släktingar till mig och käkade frukost och firade pappa och jerry på deras 43 och 34 års dagar.. Grattis till er båda!

Varit ledig och även imorgon, så ska en runda till stan och köpa för det första en tvättsäck, sen får vi se om jag hittar nått annat!

HAJ

Godmorgon Hellerup!

Kan man gått säga, var uppe klockan 06.00 på min lediga dag för att ta mig till mitt jobb och gå på möte, Ett kortare möte än timmarna jag tog mig dit :/ Nu sitter jag Hemma hos Mor och Far i Oxie, varit på Nova med Natti precis,; inhandlade en Mp3, eftersom jag beslutat mig om att börja lyssna på musik på tåget, annars läser jag bara, "El Choco" (rekomenderas verkligen!!!)

  Sony, NWZ-E436F heter modellen:)

Köpte också ett minneskort till Kameran jag köpte av micke..hm Lite prylar till hemmet, och ett par skor! Tack för idag hjärtat!

jonte ikväll ha det gött!!

haaj

Ingen rubrik

Hej hej...
Lite upp och ner har jag känt mig idag, ledsen sur och glad.. sån dag när alla känslor bara väller ut, tjejer speciellt borde förstå mig eftersom vi är djävlar på sånna saker...
Jobbat idag och har haft en helvetes natt, ont i ryggen idag som fan.. kanske också för att jag står så mycket på mitt nya jobb... springer inte som på mitt förra, som Millan berättade för mig att det är bättre att springa runt än att stå stilla.. känns som jag sjukt mycket träningsverk...
Imorgon börjar jag kl 10 och slytar kl 17, sen hem och sova i Oxie eftersom det är Dop imorgon för linneas Son; Lennon! Ska bli trevligt!

Nu sitter jag hemma tillsammans med David, han sitter och tittar på den mest deprimerande film jag sett, dom 12 apornas armé med Bruce Willis, tycker inte att han ska spela sånna roller.. han är bättre som badguy än mongoguy!

Ha det fett

Ovsa




O
st V in S alet och A ndet: Där jobbar jag nu, andra dagen på mitt nya jobb och det går väldigt bra ansålänge, förutom alla Tågjävlar... Pissed off blev jag iallafall igår när duktig som jag var hoppade upp från sängen så jag kunde ta ett tidigare tåg så att jag var säker på att jag skulle hinna Till Tuborg Boulevard i tid, första dagen... men nej, tåget åker förbi minn hållplats Hellerup och stannar inte på en ända station förens i Snekkerstad 2 hållplatser från Helsingör och 9 hållplatser efter Hellerup, tåget var så försenat att det inte stannade på stationerna den brukar för att det tar för långt tid... Väl på tåget, stirrig och arg så ringde jag till Ovsa och berättade allting, och det var okej. På mitt nya jobb kom jag blöt av regnet och 1 timme sen :-/

Väl på jobbet: Lugnt på förmiddagen, kollade runt lite, läste menyn osv för att jag skulle försöka komma in i det, Danskan är svår och jag har jätte svårt för att förstå alla kunder som kommer in och beställer... men har tidigare jobbat mycket med danska gäster så man kan endå föra en konversation med dom utan problem men det tar lite tid...

Idag så jobbade jag hela dagen från halv 10 till halv 8... Ganska mycket att göra idag och jag lär mig nått nytt varje dag, super härligt ställe, sjukt nice när man stänger kl 19.. då känner man att man har resten av hela dagen på sig att göra något... sjukt nice.. helt olikt grillen, fast nu måste jag vända på dygnen igen att gå och lägga mig tidigt så jag kommer upp nästa morgon...

Nu är jag hemma, sitter bredvid min pojkvän som beundrar Medium på tv och äter upp mina Maltesers nu så att det är svårt att få kontakt med honom om jag vill säga något, men det är jag van vid efter 2år ch 9 månader tillsammans med honom, han är så unik att jag blir rädd ibland, vi är sjukt olika men älskar varandra så himla mycket endå, jag tror att det är då man håller ihopa längre, eftersom man delar varandras åsikter och tankar så mycket...

Imorgon ska vi iallafall över till Danmark, så jag kan Fixa Cpr-Nummer (personnummer), Skattekort, och Dansk Swedbank där min góa lön sätts in en gång i månaden;P
Föresten så är den danska kronan så sjukt hög nu, sist jag kollade var 130 ddk 196 ssk och gången innan det en vecka innan ca så var 130 ddk 186 ssk, alltså 10 kronor mindre! :O


Nu börjar klockan bli mycket och måste snart lägga mig om vi ska upp tidigt imorgonbitti...

Puss och kram

PUNK´D

Halloj, Sista dagen på jobb igår och allting gick som ett rullande band. När vi öppnade baren så hälsade Brandy, Ian, Nille och Ballex på, jätte kul va de... Dom flesta från operan stannade kvar och sa lycka till till mig och dom drack alldelles för mycket allihopa :P haha!
Senare kom David, Danne och stoffe dit också:) mycket mycket trevligt, men vissa drack lite för mycket och betedde sig jävligt dåligt!
När jag slutade så stack nästan alla till Deep... en del drickande och intriger dök upp men de gick över efter ett tag... Vi kom hem runt 6 tiden på morgonen, Millan, David och Brandy sov här och millan gick till jobb innan, runt halv 1 :) ska snart dit och hämta mina saker, jobbkläder och min avskedspresent från Millan :) tack så hemskt mycket gumman, förväntade mig ingenting!! (L)


Nu sitter jag o david och brandy och har precis ätit bakismat och tittar på punk´d!

Ha de bra haj!

RSS 2.0