Dyra varor

Ja som det står, när slutet närmar sig i slutet av månaden känns alla varor mycket dyrare än vad dom igentligen är, minsta lilla krona räknas, men lönen kommer på fredag, perfekt tajming till stockholmsresan med Louise i Helgen :) ska bli så kul!

Imorgon blir det jobb, börjar kl 11 - 21 med LOUISE :D:D:D

Jobbig gårdag...

Igår var den jobbigaste dagen på länge:/
Vaknade halv 7, tog bussen 10 över 7 mot centralen började 9, går in på tåget, SMOCKAT med folk, tåget körde inte förens ca kvart över 8 (Ordinare tid 7.42), Skickade ett sms till Min kollega : Är du på svågertorp eller? Tåget står fortfarande kvar på centralen.
Får ett sms tillbaka: Jag är på jobb, det står att du börjar kl 11, har du bytat med Daniel?
Oh F*ck, går upp 2 timmare förtidigt för att sen stå på ett svettigt smockat tåg med irriterande människor, arga lokförare och inte minns att 2 timmars sömn hade varit gudomligt skönt och nödvändigt. När jag kom till jobb kvart i 10, ttog jag en kaffe och gick en sväng i Centret, sen var det back in the old buissnes.
Mot kvällen hade vi gäster hela tiden och hann inte städa ordentligt, gick ifrån jobb 21.30 :/ Missade tåget 21.49, tog tåget hem 22.09, inte hemma fören 23.30 :/  otur hela dagen :(

Idag sov jag verkligen ut och vägrade att gå upp direkt, låg och mös en stund och idag tänker jag ta allt som det kommer verkligen, ingen stress och inga nedtryckningar!

Idag känner jag mig ensam och det känns såklart inte bra, men idag tar jag ju minuterna som dom kommer ! Så ha en bra dag allihopa!

Absolut den bästa....



Absolut den bästa skådespelaren någonsin, jag tycker om alla hans roller, speciellt i Edward Scissorhand, Willy wonka och Pirates of Carribean filmerna! Och påtal om dom så såg jag första filmen igår och även den andra filmen! Jag älskar när dom gör sånna filmer roliga, jag skrattar igenom hela filmen :)
Jack Sparrow Minnsann, att han är så snygg i dom filmerna gör allting mycket bättre!
Han är faktiskt född den 9 Juni, en dag innan mig :)

Och såklart, vem längtar INTE på att Alice i underlandet ska komma till biosalongerna i 3D, 5 Mars då gäller de :)

 



Ikväll ska jag hem till Mamma och Pappa och se Melodifestivalen och äta gott :) sen kanske hem till Natti en sväng och sedan möllan, jag får se vart kvällen tar mig ;)

See u later :)

Grannarna lever

Och det känns ju bra att skriva, men jag tycker om grannar som har hög musik och gärna stökar omkring i trappen, just för att jag är sån själv och att dom absolut INTE har någonting och klaga på när det väl kommer till Kritan!
Och grannar som hälsar nere i tvättstugan och på gården, det känns som om man har kommit rätt då :)


Och på tal om grannar, så tycker jag att du ska gå in på www.argalappen.se
så jävla rolig hemsida där privatpersoner lägger in bilder på lappar som grannen skrivit, korkade, roliga och alla möjliga, gör ett besök vettja :)


Nu Tittar jag på TopChef somvanligt, tycker kockprogram är skit kul :) och det blir ju lagom till sthlmsresan och inspelningen :)

Receptet...

Den rätten jag gjorde med kräftstjärtar och det,, jag ska prova med räkor istället, kräftorna tog över rejält, bara så du vet Lina! Fast och andra sidan hade jag i en hel burk, utan kräftsaften, kanske bara en halv burk räcker nog :)





 





Lite bilder på min lägenhet :)



   

Ha en bra dag :)

  



Planer för dagen....

Absolut inga, kan säga att jag vaknade ännu en dag för sent för att göra någonting vettigt... Msn:at med Natti ett tag och hon lipar ihjäl om jag inte gör henne sällskap hemma, men somsagt, jag e dö trött och spelay cubecrush på Facebook för att döda lite tid, vet att jag måste städa och diska, men bara tanken gör mig ännu mer trött :)
Har ni någonsin sett Miljonlotteriet Lyckohjulet på 8an? jag är totally stuck! sjukt pinsamt men om jag medverkat i det programmet hade jag vinnit :D sitter och tittar nu och fattar inte vad för idioter de finns! haha

Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra lite nytta!
Ha en bra dag :)

Godkväll!

Går på penicilin sedan i fredags (idag måndag) För min visdomstand nyss börjat växa ut, och det hade blivit inflammerat,så dom bedövade mig och rensadetanden:/ så nu går jag på en 2 veckorskur med Kåvepenin och så gurglar jag Corsodyl 2 gånger om dagen ... mycket att hålla reda på för en liten tand, jag känner klart en stor förbättrning och jag kan äntligen gäspa, som var totalt omöjligt förra veckan, hade så ont :/




Idag vaknade jag lite för sent för att hitta på någonting, men jag har iallafall lagat till en god middag...
En röra innehållande:
En halv havkad lök
3 skivade Champinjoner
Ett paket bacon (Skiva)
En burk kräftstjärtar
2 st Matlagningsgrädde
1 mtsk permesan
Lite Ketchup

Kokade Pasta snäackor tillsammans med grönsaksbuljong och salt

häll sedan pastan i röran :D
Så gott!

Nu ska jag hoppa i duschen med Muse i högtalarna med låten Resistance! Jobb imorgon från 11-21.


Ledig...


Jobbade Måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag förra veckan och Idag och imorgon är jag äntligen ledig, kan säga att det är sjukt påfrestande att jobba så långa dagar och dagar, allt pendlande hit och dit... men det jämnar ut sig denna veckan; jobbar onsdag och torsdag och ledig hela helgen ink fredag :) skönt!
I Lördags följde jag med Louise hem efter vi jobbat och drack vin, tittade på melodifestivalen och Kacklade en hel del, en runda ute med Bella och somnade sedan i den absolut skönaste madrassen någonsin, Tempurmadrass! som som en Prinsessa, och på söndag var det jobb.... Skit trött fram till att vi hade någon timme kvar på jobb, då gick humöret upp- "SNART LEDIGA"... Alltså igår kväll åkte jag hem till Natti och ceet efter jobb och såg tredje filmen av sagan om ringen som varje söndag nu i rad med tjejerna och Nisse och Martin! Jag var såå himla trött att jag somnade i slutet, enligt dom så snarkade jag och det händer ALDRIG! fattar Nada!

Idag harjag inte gjort ett skit förutom att sova bort hela dagen, fört över pengar till Louise till Sthlm resan, hämtat ut min parfym som jag köpte genom Parfym.se, ätit och suttit och degat framför tv,n med Laptopen i knäna! så himla tråkig dag, men sånna behövs när man bara tänker på sig själv och tar det lugnt!

Imorgon ska jag till Hemmakväll och få allt detta ur världarna!



I have the coldest feelings on earth, I can´t prepair me for hot winds, fresh air is what my heart need the most right know but my head disagree, dont know what to do, dont know what to say, i know i will do the right thing when the time is coming, it´s here, but, i really want my revange, for everything you did, just to make me fall, just because you feelt better for the moment, i have no feelings, i´m cold as the coldest monatin, my feelings cold as the coldest island you ever known, nothing to fight for anymore, nothing to care about.
I will never close my eyes again, now i know the small things that says "something´s wrong, something is not okey, turn and never go back.... trust me, you gonna feel better witout this shit, now you know that The love is Blind"

Och med dessa ord säger jag godnatt och hoppas att ni kommer sova gott.



Snöstorm

pga av snöstorm igår och idag så har jag ej varit på jobb idag (Ledig igår) Min chef ringde när jag var påväg till tåget o sa att jag inte skulle komma idag, just för min egen skull, jag blev glad men inte min plånbok, men iallafall så gick jag en runda i stan och spendera pengar istället:)
Jag har faktiskt varit fantastiskt duktig idag, förlängde mitt tågkort, sänt brev till hemförsäkringsbolaget och målat mitt rum nästan hela dagen, och jävlar vad det är ansträngande,,, svettades som ett djur samtidigt som jag blev svimfärdig av att titta upp hela tiden och mina armar värkte.
Men resultatet blev bra och jag är nöjd med väggarna, färgerna och absolut för dagen.
Nu sitter jag framför tv,n och tittar på ett program med människor med olika sorters tvångstankar och fyfan vad hemskt o leva som dom gör.
En tillexempel har tvångstankar att kolla så varenda detalj i hans hem står på samma ställe som när han lämnade huset, just för att se om han har haft inbrott eller liknande...Att om han har en tanke om en bilolycka i närheten kan risken öka för just en olycka... Varenda sak hon nuddar i, gör hon om flera gånger 4-8 gånger eller tills hon slutat tänka på att det kan hända något om hon inte gör det... Massa konstiga saker, men det är deras vardag o lider säkerligen inte av det om ingen påpekar det...

Jag och Louise ska till Stockholm den 27-28 Februari och sitta i publiken till ett nytt program som sänds i Mars, Stjärnkockarna heter det och dett vann jag genom en tävling på tv3;s hemsida genom att svara på några enkla frågor... om jag ska vara 100% ärlig så kan jag inte minnas att jag tävlat, men jag blev glad när jag fick samtalat:)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, får väl göra något annars blir jag galen :)
Sleep weel!

RSS 2.0