Nyss Jobbat...

Halloj, kom hem precis från en sjukt seg dag på jobb, lunchen var okej, ganska mycket att göra.. sen nu på kvällen så gick millan kl 19 och jag stanna till över kl 22.. hade ett par gäster idag bara.. ganska drygt...men men mycket mer som händer imorgon, men då är det precis tvärtom, inget på lunchen, bokat... och mycket på kvällen, ett stort sällskap med "kinabong", vi får la se hur det går...
mycket mycket funderingar idag kan jag säga, men vi får se om mina önskningar slår in :)

Hm mycket som händer nu framöver... nu på lördag skall jag o päronen hjälpas åt att få iordning här hemma, jag ska få iordning mina flyttsaker osv,, sen ska våra soffor upp på mitt rum när jag flyttar så att den nya fina soffan kommer känna sig välkomnad i vardagsrummet... hmm Söndag blir det att umgås med farbror + frugan och lilla Teo och familjen, längesen nu... hmm
den 21 Feb ska Lina ha inflyttningsfest i den nya lägenheten där hon o Henrik nu bor uppe i götlaborg! så det blir väl att jag åker upp den 20:e efter jobb vid 20.00 och sen är där sålänge jag kan! långledig fram till onsdagen nästa vecka...

och den 4:e ska jag o mamma kolla på paolo roberto:) ska bli kul...

jaha... hmm ska väl strax lägga mig, börjar kl 10 imorgon och jobbar till 23 :/

SEE YOU LATER.. HAJ

Studenten!

Kollade nyss på ett filmklipp på min vän ifrån stockholm (studentfilm). Och nu efterlyser jag alla dom som har bilder eller filmer från vår student, isåfall är ni jätte välkomna med att maila mig... tänkte göra ett kollage med alla studentbilder som jag redan har och varför inte samla ihopa flera bilder när jag vet att dom finns därute!!! så kom igen nu, jag kanske har några bilder på er också från min kamera...!!   min hotmail finns på facebook :D  så ni vet! haha

 aja måste bara säga att tomatsoppa är gott tillsammans med ett par rostade mackor med ost på :D haha

Nu ska jag snart sova och att se filmjäveln har inte blivit av ännu, blir så arg på mig själv !! haha och nu är jag inte ledig på hela veckan :( sen ska filmen vara inlämnad på söndag :( skit också! skulle vara skönt att vara hemma och se film och äta soppa, alt Maltesers :)

Se u later potato!


....

PICNIK.SE
Testa WWW.PICNIK.SE

slappdag!

Så här trött har jag inte varit på länge, när man fastnar framför tv:n och bara halvsover... drygt, nog bara för jag vaknade så tidigt o så.. Kollat på topmodell och nu på en film som heter Loser  med han från american pie!
Nu sitter jag och väntar på att David ska höra av sig efter jobb och se hur det har gått idag!...
Fick mitt nya schema till jobb idag.. ytterliggare 3 veckor framåt! hade velat åka till Lina en helg, så vi får se vad vi kanske kan ordna tillsammans på jobb..

Ses i Framtiden! HAJ

Fika...

Så.... Halloj holloj. . vaknade imorse när David skulle till jobb, gick upp med honom och började sätta in i disken och sorterade tvätten :) Mammas mission till mig was completed! Gick och la mig igen och vaknade runt halv 1 igen och satte igång att göra mig i ordning, sen tog jag bussen hem till Louise och deras nya lägenhet på Almik:)  kom hem för en timme sedan ca..
Jätte mysig lägenhet hade dom, ljus och snygg :) Drack lite te och hon kaffe :) ska se till att festa till det någon dag:)

Nyss ätit;  potatis kött och ostsås:) mums
och nu sitter jag och tittar på nyheterna! mycket intressant! IDag ska jag se the dark knight, det har inte blivit av ännu, jag o David skulle igentligen se den igår, men fastnade på en film på tv istället.. sen blev det för sent och han skulle upp tidigt idag:/ så ska försöka se den ikväll istället... vill ju så gärna se den, helst tillsammans med någon , så kanske david kommer hit efter sitt jobb idag... det får vi la se :)

Imorgon; första dagen på jobb denna veckan... :)

Ha de gutt .. HAJ

Bilder



Lite pics på mig från lite överallt, fest, dk, spanien, hemma osv :)

Städning!!

Blev jätte sugen på att börja städa på mitt rum imorse och packa det mesta, filmer, kläder, skor, hemarticklar osv! skall ju snart flytta, ca 2 veckor kvar! kanske lite digit att packa nu?? aja skit samma.. 5 kartonger har jag fyllt.. men har hur mycket som helst kvar!

Jag sorterade alla mina skivor idag, fyfan va roligt.. alla låtar har ju ett minne med.. haha! tex, den sommaren i danmark, arrie festerna förr, första låtarna jag lyssnade på när jag träffade david, och en hel del är hans låtar, mycket techno och dansbands låtar när man var förtjust i dom... hahah! sen hittade jag en bränd skiva med bilder från ett engelskt par nere i portugal, på semester och vet inte vem personerna är.. lite wierd asså... hur fan har den skivan hamnat bland mina cd skivor?:S Aja sökandet fortsätter! haha!

Åt nyss tomatsoppa med rostade ostmackor :) mums alltså :) och nu sitter jag i min soffa och lyssnar på Groundation - Something more , sjukt härlig reagee låt:) har letat efter den hela dagen, han har sjukt nice låt han mannen :9 

Ledig idag och även imorgon :) ska bli nice att få en del saker gjorda, måste till vårdcentralen som har blivit flyttad till bunkeflo, måste fíxa till håret, villha tillbaka min blonda hårfärg :( hm jag ska även bli medlem i facket och a-kassan...

Tänkte på en sak; Redan nu innan jag flyttat så får jag hem olika fakturor hela tiden, sjukt mycket pengar som går till mobilen och det mobila bredbandet osv :/ haha tänk bara när jag flyttar ... betala facket, mobilen, bredbandet, elen osv o inte på tal om maten och allt möjligt.. men har sparat en hel del pengar nu som ska vara till nödsituationer... haha!
Har aldrig varit så bra på att spara som jag är nu.. har sparkonto, där jag sparar mycket varje månad efter att lönen är kommen och har även en "spargris" där jag sparar nästan all min dricks varje vecka.. jag är grym! haha

Aja ha de guttigutt

Jag i blondt hår !! 


 

Helgen...

Mina vänner växer visst på träd... Där växer många, men jag plockar bara dom som är mogna! "Lyckoträdet" / Nicki


Måste säga att helgen har varit riktigt rolig... Bowlade ju i Torsdags, riktigt roligt, men 2 timmar är allt för lång tid.. första timmen man kanske är seriös, men tillslut sticker dom flesta till baren och hänger där och ägnar ingen tid alls åt bowlingen... haha men ja! jag var kass, min handleder är helt omöjliga när man bowlar.. har så j*vla ont! Men det slutade iallafall att vi fortsatte festa på BB tills dom stängde då kl ett.. då var det jag millan david ian och brandy kvar, dom andra åkte hem... sen blev det utgång till CG, men där blev det strömavbrott ganska snart vi kommit så där kunde vi ej stanna, så då gick vi vidare till Etage! där var riktigt Glest med folk, men kul hade vi iallafall... sen åkte alla hem till sig :)

Igår på jobb hälsade Ian o Brandy på... trevligt trevligt, så efter jobb, (slutade ovanligt tidigt; 02.00) så hängde jag med killarna och även Niklas och en kille som hette Robin till Barcelona och drack några cider där.. sen stack jag till Glx där david hängde me sitt spel crew; Mac, Zhilla, Stoffe o Mahin! Drog david med mig till Gustav sen där vi träffade killarna igen och käkade allt möjligt på Orvars.. (Jag 2 franska hotdogs) så gott! Sen hittade vi alla en taxi, o han fattade ju fan ingenting vi sa, så åkte vi hem :)

Så idag har jag bara umgåts med david fram till 20.00, trött har jag varit, gjort en del ärenden, sen ville jag hem och han ville vara hemma så jag föreslog Danne, så han stack dit... Hyrde The dark Knight som jag tänkte se ikväll.. men den är ju ganska lång, så väntar väl och se den så david också kan få se den! så sugen på att se Heath Ledger som Joker i den! verkar as cool!

Är ledig nu måndag och tisdag, så tänkte städa igenom mitt rum och rensa det på skit, och fylla flyttlådor så det är klart innan jag flyttar in! snart är det dags och det ska bli skönt att få ha nått eget :) fastän det inte är min igentligen!!
Här hemma gör mamma och pappa om hela vardagsrummet, änsålänge ser det frächt och snyggt ut, bara soffan och lite annat som ska komma in om ca 2 veckor... nice :)

Satt nyss och kollade på Scarred, mår så jävla dåligt när jag ser det :( så jag bytte, så slog jag på This is england, just de den scenen när Combo slår ihjäl milky, så jag bytte den med så slog jag på Oceans thirteen :) mycket bättre !

Sov så gott! Ciao


Bowling Tonight :)

Halloj ... Igår jobbade jag fram till klockan 19, och efter det så tog jag bussen till värnhem och träffade av en slump Zhilla där, sen in på Big Bowl och Bokade banor till oss 8:a! några som tillkommit :) Men det är bara roligt!  så idag kl 9 - 11 ska vi bowla gärnet och en eller två cider blir det nog :)

igår kväll provade jag tandblekning för skojs skull:) den heter whitening pen... vet inte om det funkade.. ska väl prova ett antal ggr innan jag lägger av...men värt ett försök, men den var nt som jag tänkte mig, gelen var ju skit jobbig, inte alls krämig... vi får se!


 

HA DET BRA HAJ!

Bowling

ja... då satt man här igen vid datorn i knäet... pratar lite med Natti och Brandy på msn om Torsdag... det bli bowling kl 21 till 23, sen blir det lite drickande efteråt! nice nice.. det blir jag Natti Jossan Brandy Ian och Nille... det ska bli trevligt!!
kom hem för ca 1 timme sedan, varit hemma hos mina Babes tittat på Toy Story (hmm) och druckit smoothis och ätit lite gott... ska strax lägga mig, upp tidigt och iväg till jobb.
OHH vll bli blond igen.. men de kommer bli svårt imed mina röda toner i håret vill ju inte bli orange :P haha nån som vet hur man löser det???
Frisören på torsdag morgon kanske.. får se..

Aja see u

nu har jag en! Och är beroende (punkt, punkt punkt)

haha Nu har jag min laptop och kan nt släppa den på natten sitter för länge, haha, inte bra om man ska jobba dagen efter :P hehe! Kom nyss hem typ, varit på ILVA och på Living med mamma och pappa, ska inreda hela huset med nya möbler och färger, och imed att jag flyttar om en månad passade jag på att köpa lite färgstarka vaser :) sjukt snygga, Idén fick jag från dom lila vaserna på jobb, köpte faktiskt en sån! riktigt snygg är den om man stoppar ner ett blockljus i den :) ger ett sånt fint ljus :) inte rosa men ett varmt och nice ljus! kommer bli great! Nu sitter jag har framför min fantastiska Asus dator och bara skiner när jag tar på den :) haha.... is the shiet!
Imorgon ska jag jobba.. lunch och kväll... är väl hemma runt 00.00 imorgon natt! tror knappt att det är något bokat men men vi får la se! Natti ringer kanske efter hennes jobb om en halvtimme, blir väl att träffa henne i såfall!   är ledig ons kväll och torsdag, kanske finns nån som vill hitta på något.. kanske bowla och dricka öl med mig..c´mon tjejer, nu gör vi stan osäker... jag betalar. . . .
hm, ja!

på tal om trollen messar jag nu med natti och det blir till maxi och handla sallad :) see u




RSS 2.0