E.H ♥

Erik Hassle snart i Göteborg och jag bara älskar det!
Ska äääntligen få se han live, lyssnar på hans album nu och The thanks i get är låten som går nu  och köper biljett till hans spelning på Sticky den 2:a :):):)



Nu ska jag en runda ner i tvättstugan o se hur kläderna mår :) sen blir det en snabb röjning här och en liten damsugning :) kul va!
Imorgon blir det jobb o det sköna är att jag börjar 11, betyder att jag inte behöver ordna ute-serveringen! :)
Men så slutar jag 21.00 :( tradigt

see u

Danmark idag (igen)

Inte för att Danmark är ett sådär speciellt främmande land när man väl jobbar där, men ska över med Natti idag och var hennes högra hand när hon lämnar ut lite cv i lite olika butiker :) kommer säkerligen gå in om jobb och ta något att äta och dricka :)

så runt halv 3 är vi över...
på tal om dk så måste jag sluta ringa och sms:a därifrån. Min senaste räkning stod på ca 1500 :( SÅ TRADIGT, liksom onödiga samtal och så måste jag betala för dom :/ typsikt!

Sitter vid msn o snackar gojja, och skriver onödigt, ska snart hoppa in i duschen nu och sedan dra på mig mina nya plagg, allt från Lindex :) en svart vit snygg kofta och ett helt par vanliga svart jeans, med perfekt passform :) haha sen slutar Natti kl 13:)

ha en fin dag allihopa ! Puss på nosen


Zlatan o Jag, vi bor i samma stad!



Zlatan gjorde 2-1 till sverige i absolut sista minuten :) de var fan kul o se :) o han är ju faktiskt bäst!


Vm-kval: Sverige mot Ungern

Träffade på Olof på värnhem, alltid lika glad, det var av honom jag fick info om matchen :) haha Men Zlatan spelar ju så kvällen kommer att bli toppen :) Nu sjunger dom Nationalsången och jag älskar det, oj där var Källström.... mellberg oh :) kul

ja jag vill leva jag vill dö i norden :) toppen klack dom har där borta :)

Måste väll passa på att berätta att jag verkligen älskar den här dagen :9 börjat och jag hoppas att den slutar bra!
Tessan följde med mig till jobb idag pga arbetsintervju:) Vi får helt enkelt se nästa vecka vad som sker :) hoppas hoppas :)

Jobbade till kvart i 3, gick en runda på Waterfront, sedan åkte jag hem... mot värnhem, in på entré. På en halvtimme hittade jag både skor och jacka:) så glad jag blev och påvägen ut från entré stoppade en tjej mig från NevO Dead sea SPA och sålde på mig ett nagelkit, så jävla toppen det kändes att bli ompysslad sådär efter jobb:) köpte ett kit för 400:-, e det dyrt? haha, var påväg att gå med på att köpa salt från döda havet också som man skrubbar kroppen med och en burk body butter! men jag tänkte: Jag har fling-salt hemma och jag har body butter från Body shop, så korkad behöver jag inte bli :)

Jackan köpte jag just för att jag glömde min andra på en bänk på möllan för ca 2 veckor sedan: Köpte en skin-inimation från Newyorker för 540:-, så jäkla snygg och skorna i butiken bredvid, den danska:)

Kim gjorde nästan mål!

MELLBERGGGGGGG GJORDE NYSS MÅÅL ! 

Mitt mitt och mitt


Jaha, sne, även om jag vände den på datorn, men min mixer som jag aldrig använt :/
 Okej såhär är det, mitt kylskåp idag: Becel smör,tycker om det som fan, bakom smöret ligger en burk med kalamata oliver(från jobb), citron, gillar citron, anledningen till att den ligger i en liten påse är för att den läcker uppe på, så igentligen behöver den inte påsen mer, mer som en säkerhet :D Grädd Leverpastej, så gott, med bostongurka på, men var är gurkorna, inte här! Majonäs, Lätt ost, skagenröra (äääälskar skaldjur och älskar röror) :D Hallonsylt, mums, permesan, Garlic mustard från butiken Oil and vinager, jätte god på mackor med tex ost o skinka på :D 3 kexchoklad kvar från min vinst på liseberg, men det är inte jag som ätit upp alla, utan jag har skänkt en hel del till mina små systrar och vänner :) haha vad har vi mer, Vaniljjoughurt, inte smakat ännu! Sweppes läsk, sådär god, Flaska Chardonnay, en flaska carlsberg export och 2 burkar tuborg:)
 Vitlök och lök är gott i matlagning :)

 Mumsigt knäckebröd, köper inget vanligt bröd mer, efterom jag aldrig äter upp det :D
 Älskar Te, men tyvärr blir det inte så mycket te-drickande :(


De va litta grann! kommer väl mer om något annat lite senare

Puss och kram


Igår... Bio

Jag tror dock inte att jag behöver skriva mer om gårdagens film, förutom att jag älskade den!!!!!!! Tack killar för ni har bra filmval, Ännu en på g, District 9, o min The Box, som har premiär den 9 November, verkade riktigt bra!

:)

Sitter och ser Tyra Banks Show på tv, och är 1000 % uttråkad, vaknade sent av att brevbäraren slängde in post och innan det Ringde han på dörren, vad ville han?
Regnet Pissar utanför :( tråkigt att det regnar, på min lediga dag!

jag tittade in i mitt kylskåp nyss och jag blir lika ledsen varje gång :( finns hur mycket gott som helst, men jag äter ALDRIG upp det, spelar ingen roll om det är pålägg, mat eller dryck, eller om det är en mindre förpackning av just en speciell vara, jag slänger mat för flera hundra varje månad.

måste bli bättre på de här nu och handla i vääääldigt små mängder i fortsättningen! frukt godis soppor yoggi är typ det ända jag äter, så tragiskt haha! men äter för det mesta på jobb, så jag blir inte ens sugen på att göra mig något o äta när jag kommer hem, så ligger det bara och skräpar liksom... TIPS tack!

 
Inte mitt skåp, men såhär skulle det se ut igentligen, få varor som man vet kommer bli uppätna :D

Ska till Oxie och hämta ut lite Ed Hardy kläder :)
Puss och kram

Bio

http://www.inglouriousbasterdsfilmen.se/#/home

Inglouirious Basterds! SE DEN, sjukt bra film, som jag inte kommer glömma, kommer vilja se den igen! sjjuukt bra spelar Brad pitt i den här... är förälskad!
Såg den med Brandy, Ian  och André... orkar nt skriva så mycket just nu, klockan är två och jag måste sova!puss och godnatt, välkomnar snart min lediga dag :)


God lunch allihopa!



God morgon kan jag inte säga, och god förmiddag kan jag inte heller säga, klockan är kvart över 12 nu, sitter i min säng och studerar min fina lägenhet och dricker en Capri-Sonne ( Ni på värnhem förstår va de e ) de va fan de man gick och handlade på rasterna och en baguett med räkor eller kötbullar :D underbara tider, absolut!

Verkligen as längesen jag skrev, lite saker har kommit i vägen, och när jag verkligen haft tid till att skriva har jag bara ignorerat det, tyvärr!

I helgen fick jag in två långa byrås i lägenheten, nu kan jag väl säga att allting är fullbordat nu då :) Mina kläder har för det mesta legat i en hög på soffan, fåtöljen och inslängda i det utrymmet i hallen, men det är lite som" ibland måste man få in något nytt för att bli av med det gamla" sant sant, tackvare byråna har jag en hel flyttlåda med kläder som antingen ska till mina små-systrar eller säljas eller slängas, vi får se när jag drar ut "den tummen" och får de gjort!, ska se om jag kanske kan ta en bild på lägenhetsutrymmena snart, fick ju en önskning en gång, så de ska jag väl göra :)

Min chef väkte mig imorse... lämnade lite ledighetönskningar på hans skrivbord igår och bad honom att ringa upp om han ville idag! Blandannat den 11 sep när jag ska till läkaren, 19-26 Sep när det var tänkt att Jag och Hanna skulle ner till Kreta och hälsa på millan, Igen för min del, och den 2-3 Okt då ERIK HASSLE spelar i Gbg på Sticky Fingers!, allting var okej förutom 19-26.e :( Änsålänge, hoppet är inte över, många på jobb ska börja plugga och vi blir återigen få som jobbar, vilket betyder att vi får jobba mer, inga problem för mig eftersom lönen blev kass den här månaden... men iallafall så Kanske Kreta blir av om livet tillåter. HOPPAS VERKLIGEN!

Han berättade även att han ville träffa Tessan, eftersom jag lämnade hennes Cv till honom.. Hoppas verkligen du kommer börja jobba med mig tessan, kommer bli as nice :) så på lördag får vi svaret!

Satt uppe inatt till kl 04.00, satt och spelade poker på Facebook, grym jag va, men vafan dom lurade mig, dom körde på höga blinds och tillslut var jag så fattig att jag nt ens kunde vara med på minimi-buy in ! jävlar, lätt att vara efterklok!

Vad händer idag? Hmm, Shoppa, nej, har jag redan gjort, men dessutom skulle jag behöva en jacka, eftersom jag glömde min på möllan, :( stackarn... så går de när man har brottom, men tyvärr finns de ingen jävla snygg jacka i malmö någonstans, blir galen alltså!

Måste ner i källaren och sätta upp en ny tvätt-tid också ju!

Oh föresten, nu bara flödar tankarna, jag hade en sån sjuuuuuuk dröm inatt, men häftig, upplevde världens regn och åskväder, i ett hus först nere på marken men sedan lyfte huset sig och jag såg det från luften, ska se om jag kan rita på Paint vad jag såg, de va värkligen sjukt coolt! 2 sek!



12.36

Nej asså Paint funkar nt idag, ahah! hittade en bild som jag kan gemföra med istället...


Okej jag säger såhär! tänk dig att allt regn fastnar i ett stoort moln, som bara väntar på att ska gå i sönder, tänk er påsen som en stor molnbubbla med vatten i, och moln o åska runt om... ah synd att man inte kan ta bilder i drömmen! men så var de iallafall, jag såg det ovanifrån! hahahha sjuk förklaring, var bara tvungen...



Måste bara säga att godis är farligat att ha hemma     i      en     skål       på      bordet!
FARLIGT, fan det ända jag gör, Datorn caprisonne och Godis. usch :( dåligt, men de gör inget för godis är så gott och i mitt fall så ligger alltid snickersena kvar, eftersom jag hatar nötter i godis... det är inte jag som köpt godiset, bara så du vet!

När man är ute ur Facebook, ploppar det upp "Nytt meddelande från Facebook" HELA tiden, vad gör ni människor, ahha vi har inga liv någon av oss, alla sitter ju som klistrade framför Ansiktsboken hela dagarna och snokar i andras liv, fast det är kul :)

Well! kokmmer inte på mer o skriva, ett mycket blandat inlägg måste jag säga och nu har jag ont i ryggen av att sitta såhär! Pusspuss

RSS 2.0