Jul stress

Ojojoj, varit runt i stan hela dagen för att hitta dom sista julklapparna, men så blev det ej, måste gå sista dagen imorgon också, måste handla till pappa, Älsklingen och en till till Natti! Annars är allting klart! :) känns bra! Nu sitter jag här och kollar in laptops, har många snygga som jag vill köpa, men får vänta till efter jul och mellandagsrean, men kanske får den i julklapp av päronen fast att dom säger att jag inte kommer få en! men men, låt mig se!

:)

Riktigt härlig helg hade Jag och David i Helsingborg 13-14 Dec, bodde på Clarion Grand hotell :) rosor, choklad, vindruvor, jordgubbar, mousserande vin, morgonrockar, 3-rätters middag, frukostbuffe och en mycket älskad David, bättre kan det inte bli! Skönt att komma ifrån Malmö ett tag. den 14:e var det 2 år och 7 månader sedan vi blev tillsammans, trivs så himla bra! :)
tack än en gång :)

Idag och imorgon är det sista dagen på jobb innan vi håller julstängt på jobb, vilket ska bli sjukt härligt, lite ledighet, umgås med familjen och vännerna mer, och Fira Julafton:)

Och i Februari flyttar jag in i Stinas lägenhet på Mellanheden eftersom hon ska flytta till Frankrike till hennes pojkvän :) vilket ska bli jätte kul både för henne och för mig som för första gången i mitt liv ska bo själv :/ men de kommer gå bra hoppas jag, mer frihet!

Igår morse var det ju jordskalv i SVERIGE?! oj, hehe vaknade upp i en skakande säng och en yrvaken david, jag tänkte direkt att det var jordbävning, läskit men jävligt coolt tt ha fått uppleva det, men jag förstår till 100% rädslan av att bo i ett land där det sker jämt, fast i högre richterskala! men jag läste att det var 4 mil utanför malmö det var och endå känns det så himla tydligt! 1904 var väl året det mättes ungefär lika kraftigt sist... ca 100 år sedan..

Jag såg föresten en dokumentär om unga spel miljonärer, poker och triss miljonärer! Jag blev så himla sugen på att börja spela poker på nätet för skojs skull, men chansen finns ju att man vinner höga summor, eller hur? sen är jag ju ganska bra på poker också ;) man behöver ju inte sätta in så höga summor, men någon hundralapp och börja där liksom! fast det jag absolut inte skulle riskera är att bli beroende, för det har man ju sett hur det går för spelberoende! nej nej bara på skoj :)

äh nä nu ska jag faktiskt gå till sängs, börjar bli trött i ögonen och mina handleder!
Just de Grattis mamma och pappa på er 19 åriga bröllopsdag som var igår :)

Besos Ciao! <3



kul att det vänder så fort

Innan idag var jag glad, men det är fan helt sjukt vad det kan vända på nägra sekunder!
När man lägger ner så mycket tid på något som inte verkar vara uppskattat det minsta! :(
Imorgon är det dags och känner liksom bara för att lägga ner planen, jag kommer inte
lägga ner den, men jag kommer inte vara mig själv kan jag säga! :,(  Och så blev jag sjuk
i förrgår, och gör bara mig ännu argare!  Jag viste att det inte skulle bli som jag planerade.. synd :(

Glömde bort att jag hade en blogg, tills nu när jag ville skaffa en!

haha Glömde bort att jag hade en blogg, tills nu när jag ville skaffa en! jag blir medlem på hemsidor hipp som häpp hela tiden och raderar dom osv,, men denna hade jag tydligen inte raderat, toppen, great! slipper jag skaffa en ny!
Såå ja! Då sitter jag här och vänar på den absolut segaste människa på jorden! men han kommer väl snart hoppas jag, sittar och småpratar med Natti och Micke på msn och Micke vill att jag skriver att han är Bäst.! så nu gjorde jag det!
Jag o Natti sittar och velar om Nyår.. Det är C&G och sedan Etage:) hade varit nice att festa där faktiskt. Tråkigt med hemmafester! Säger jag nu, sen när man väl är på en så har man alltid kul, beroende på vilka man är med!

hm Föresten så Har jag ordnat något i Helgen då jag ska dra med David bort från malmö! För min skull också. vill bort från malmö ett tag! alltid samma visa där!

Jaja ciao och puss



Jag ska faktiskt tacka Lovisa för denna störtsköna kopp cappuchino, i form av en manlig kroppsdel!

RSS 2.0